Yritys

Safetyneer Oy on vuonna 2022 perustettu suomalainen asiantuntijayritys. Tarjoamme vastuullisuuteen, johtamiseen sekä ympäristölainsäädäntöön liittyviä asiantuntijapalveluita.

safetyneer-2022-green-19

Autamme yrityksiä vastuulliseen liiketoimintaan

Safetyneer Oy:n juuret ovat syvällä yrityksen perustajien osaamisessa ja arvomaailmassa. Autamme yrityksiä luomaan kestävän kasvun edellytyksiä liiketoiminnalleen, huolehtimaan sekä ympäristöstä, että ihmisistä ja näin ollen kylvämään ympärilleen vastuullisempaa maailmaa.

Tarjoamme ESG- ja HSEQ-palveluita

Tarjoamme ESG- ja HSEQ-palveluita yhdessä konsernin muiden ympäristö­suunnittelu- ja konsultointi­palveluiden kanssa yhdistäen osakkaiden moni­puolisia taustoja vastuullisuus- ja ympäristö­johtamisen asiantuntija­tehtävistä eri toimi­aloilla.   

safetyneer-2022-orange-111

Safetyneer Oy on ympäristö­konsultoinnin ja –suunnittelun palveluita tarjoavan Envineer Oy:n sisaryritys. Konsernin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 70 asiantuntijaa. Envineer tarjoaa asiantuntija­palveluita mm. ympäristövaikutusten arvioinnin, ympäristö­tutkimuksen ja -kunnostuksen, jätehuollon ja materiaali­hyötykäytön, alue­suunnittelun sekä rakennut­tamisen aloilla. Lue lisää Envineerin palveluista: www.envineer.fi